Koçak İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, ülkesini seven bilime ve gelişmeye açık, hoşgörülü, çevresiyle uyumlu, ailesine bağlı ve büyüklerine saygılı, hayata ait temel becerilere sahip, bilgiyi davranışa dönüştürebilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Geçmiş ve geleceği birlikte ele alan bir yaklaşım içerisinde öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, eğitimin temel ilkelerine uygun, hayata dönük hedefleri gerçekleştirme yolunda samimi ve fedakâr bir şekilde takım çalışması yapmaktır.

Başarılar: Okulumuz İlimiz ve ilçemiz genelinde düzenlenen Bilgi ve kültür Yarışmalarına da katılmış olup 2009/2010 Eğitim Öğretim yılında ilimizde Düzenlenen 1. kademe bilgi yarışmasında ilçede 1. İl genelinde ise 4. olmuştur.2010 - 2011 eğitim öğretim yılında Voleybol branşında erkek voleybol takımımız ilçede 3. olurken kız voleybol takımımız ise ilçede 2. olmuştur.

Saatler: 8.30 - 14.50
Isınma: Doğalgaz(Kalorifer)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (442) 415 1957

WEB - https://kocakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mah. Aşkale / ERZURUM

Yerleşim Yeri - İstasyon Mah. Tugay Cad.

Adres - İstasyon Mah. Aşkale / ERZURUM

Ulaşım İstasyon Mah. Tugay Cad.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde. İl merkezine 55 km uzaklıkta.